Het kan anders

ToPerform helpt productieorganisaties in de chemie en voedingsmiddelenindustrie om tot grootse prestaties te komen. Levert de investering die u gedaan heeft onvoldoende rendement op? Wilt u bestaande technologische en/of werkprocessen efficiënter en effectiever inrichten of een vernieuwing implementeren? ToPerform maakt snel inzichtelijk waar in het proces verbetering te vinden is en hoe deze verbetering eenvoudig en kostenefficiënt kan worden ingevoerd. Met als doel een verandering te realiseren die standhoudt in een dynamische omgeving.

 

Lees hier meer over onze aanpak en resultaten

Cases

Fabian CompagnerWie ik ben: Fabian Compagner

Ik ben Fabian Compagner. Een pragmatische, energieke peoplemanager die zijn stevige technische achtergrond in complexe processen combineert met een mensgerichte aanpak. Mijn focus ligt op operations-management in productiebedrijven. Steeds betere prestaties leveren en leren van minder goede prestaties fascineert mij. Dit heeft geleid tot een ruime ervaring met verbeterprogramma’s op continue basis, bij grote multinationals in complexe omgevingen (Operational Excellence, WCOM, Lean Six Sigma).

Kenmerkend voor mijn aanpak zijn de aandacht voor mensen en processen op de werkvloer en de focus op het ontwikkelen van leiderschap. Wat alle interim- en adviesopdrachten gemeen hebben, is dat ik naar de kern van het vraagstuk ga en verbinding maak tussen strategie en uitvoering. Want ik geloof dat het díe verbinding is, die de duurzame cultuurverandering creëert waarmee topprestaties mogelijk worden. Daarbij zorgen mijn rustige persoonlijkheid, heldere communicatiestijl en het gemak, waarmee ik mij van totaaloverzicht naar detailniveau beweeg, ervoor dat ik een toegankelijke gesprekspartner ben voor iedereen in de organisatie.

Wilt u meer informatie? Download dan mijn beknopt CV: CV Fabian Compagner of neem rechtstreeks contact met mij op.